Over ons

Met onze IMPACT chain model for sound comfort benaderen we elk geluidsvraagstuk anders!

Visie van Soft dB Expert

 

Anders dan gebruikelijk hebben wij een methode ontwikkeld welke ons in staat stelt een totaal pakket aan oplossingen te bieden en daarbij de optie voor de opdrachtgever om volledig ontzorgd te worden. Wij leveren namelijk niet alleen advies op maat, maar zorgen ook voor het implementeren van de juiste oplossingen.

“Pleisters plakken?”

Wij geloven in maatwerk en niet in “pleisters” plakken. Geluid is een complexe materie die een brede kennis en ervaring vereist. Om de juiste oplossing of combinatie ervan aan te bieden hebben wij een uniek aanpak ontwikkeld. Dit is het IMPACT chain model for sound comfort, waarbij mensen en processen centraal staan. Hieruit volgen benodigde technieken en oplossingen. Elke situatie vraagt om een eigen aanpak. Of het nu gaat om een Quik-Win of een langere termijnvisie.

Geluidscomfort is afhankelijk van het gedrag van de medewerkers

“Ontzorgen is onze verantwoording”

Wij willen graag ontzorgen en “value for money” leveren, maar vooral de juiste oplossing(en) adviseren en realiseren. Deze oplossingen hebben zich in de praktijk ruimschoots bewezen en komen van betrouwbare partners of worden door ons direct geleverd.

Met 15 jaar ervaring in de akoestiek weten wij wat er nodig is om een werkomgeving akoestisch comfortabel te maken. Wij weten dat het niet alleen draait om het voorschrijven van akoestische materialen, maar dat elke werkvloer uniek is wanneer het aankomt op geluid. De werknemers en hun processen spelen een grote rol bij het maken en verspreiden van geluid.