Over ons

OVER ONS

Wie zijn wij?

Onze missie
SoftdB Expert wil het verschil maken voor de werkende wereld door het creëren van een passend geluidscomfort, die door de gebruikers als prettig, comfortabel en stimulerend wordt beleefd.

Onze visie
SoftdB Expert is dè specialist op het gebied van regulering van achtergrondgeluiden en bestrijding van geluidsoverlast op de werkvloer. Door kennis, ervaring en techniek samen te laten komen streeft SoftdB Expert er naar haar visie voor elke klant te kunnen bereiken.

Werkgebied
Soft dB Expert speelt in op de geluidsproblemen die ontstaan door het werken in (open) kantooromgevingen. Naast open kantoortuinen zijn wij ook actief in gesloten kantoren, vergaderzalen, kantines, publieke ruimtes, recepties, callcenters, scholen en in de gezondheidszorg; wachtkamers en poli’s.

Daadkracht
SoftdB Expert adviseert en realiseert.

IMPACT
SoftdB Expert heeft het IMPACT Chain Model voor geluidscomfort ontwikkeld. Een model om alle samenhangende “schakels” voor geluid in beeld te brengen. Wat zijn de sterke en zwakke schakels, welke kunnen geoptimaliseerd worden.

Meten
SoftdB Expert doet geluidsmetingen om problemen wetenschappelijk te kaderen en objectief in beeld te brengen. Een rapport van SoftdB Expert geeft niet alleen antwoord of er voldaan wordt aan de eisen en normen, maar komt ook met concrete aanbevelingen en oplossingen. 

Partners
SoftdB Expert heeft een netwerk van specialistische partners om een totaaloplossing te bieden voor geluidscomfort.

Met onze impact chain model for sound comfort benaderen we elk geluidsvraagstuk anders!

Visie van Soft dB Expert

 

Anders dan gebruikelijk hebben wij een methode ontwikkeld welke ons in staat stelt een totaal pakket aan oplossingen te bieden en daarbij de optie voor de opdrachtgever om volledig ontzorgd te worden. Wij leveren namelijk niet alleen advies op maat, maar zorgen ook voor het implementeren van de juiste oplossingen.

"Ontzorgen is onze verantwoording"

Wij willen graag ontzorgen en “value for money” leveren, maar vooral de juiste oplossing(en) adviseren en realiseren. Deze oplossingen hebben zich in de praktijk ruimschoots bewezen en komen van betrouwbare partners of worden door ons direct geleverd. 

Met 15 jaar ervaring in de akoestiek weten wij wat er nodig is om een werkomgeving akoestisch comfortabel te maken. Wij weten dat het niet alleen draait om het voorschrijven van akoestische materialen, maar dat elke werkvloer uniek is wanneer het aankomt op geluid. De werknemers en hun processen spelen een grote rol bij het maken en verspreiden van geluid.