Partners

PARTNERS

“Met het juiste netwerk boeken we resultaat”

Wij weten niet alleen wat er gemaakt wordt en wat er te koop is, maar vooral wat werkt en wat niet werkt. In plaats van alles zelf te willen doen hebben wij de samenwerking opgezocht met specialistische en ervaren partners. Hierdoor zijn wij niet beperkt in onze keuzes en is maatwerk ook echt maatwerk.

SoftdB Expert is als kennispartner een verbindende schakel tussen opdrachtgevers, architecten, ingenieursbureaus, aannemers en leveranciers. We spreken de “taal van akoestiek” en bewaken de onderlinge communicatie voor ons specialisme. Hoe eerder wij bij het proces worden betrokken hoe beter dat is. In het voortraject worden veel keuzes en budgetten gemaakt. Geluidbeheersing wordt helaas vaak vergeten en als sluitpost gezien.

“Met het juiste netwerk kunnen we u geheel ontzorgen”

Easy Noise Control is onze partner op het gebied van akoestische materialen en geluidsisolatie. Op deze manier zijn we in staat om een zo groot mogelijk palet van hoogwaardige producten te kunnen adviseren, om oplossingen te bieden die het geluidscomfort verhogen. 

“Akoestische oplossingen ervaren?" Dat kan!

Wilt u soundmasking beleven en de akoestische producten van Easy Noise Control zien en voelen dan bent u van harte welkom op het kantoor van Easy Noise Control  in De Meern.

Alvast een afspraak maken?